KOHTAAMISIA LAUTEILLA

Slider

Kohtaamisia lauteilla

TilanjakajaOvatko päiväsi hektisiä? Ehditkö pysähtyä ja kysyä mitä minulle kuuluu? Sallisitko miniloman itsellesi?

ANNA MIELELLESI LEPOHETKI JA KUUNTELE KEHOASI

Kohtaamisia Lauteilla-illan aikana voit hiljentyä kuuntelemaan itseäsi lempeällä ja hyväksyvällä tavalla saunan lämmössä. Tapahtuma sopii sinulle jos nautit lauteilla olosta ja haluat syventää yhteyttä kehoosi ja mieleesi tietoisella läsnäololla. Voit tulla paikalle yksin, kaksin, kumppanisi kanssa tai ystävien kesken.
Kohtaamisia Lauteilla-tapahtumassa tehdään helppoja ja yksinkertaisia läsnäolo- ja kohtaamisharjoituksia turvallisessa ja luottamuksellisessa ympäristössä. Harjoitukset tehdään joko yksin tai pareittain omia ja toisten rajoja kuunnellen ja kunnioittaen. Harjoitusten avulla kiireinen mielesi ja kehosi rauhoittuvat, tulet kehotietoisemmaksi ja herkemmin aistivaksi. Koet enemmän rentoutta, levollisuutta, rauhaa, iloa tai ihan mitä vaan. Hyväksyt itsesi juuri sellaisena kuin olet, vailla odotuksia ja rooleja - vapaampana ja aidompana.
Vietämme lauteilla 45 minuuttia tehden harjoituksia ja tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa rauhassa saunomista ja halutessa syventää kehollista kokemusta virkistävässä avantoaltaassa. Illan päätteeksi voit istahtaa nauttimaan Kankaan Saunan kahvilan tuotteita.

LISÄTIETOA

Kohtaamisia lauteilla -tapahtuma on avoin naisille ja miehille, joten ota mukaasi uima-asu.

Illan kesto yhteensä 1,5h, yhteiset harjoitukset 45min.

Hinta 25€

Osallistujamäärä on rajallinen, max 8 hlöä.

Tulethan paikalle terveenä. Tilaisuus toteutetaan sen hetkisten rajoitusten ja suositusten mukaan.

Ohjaaja

Virpi Makkonen
Tantric Life Coach
TRE-ohjaaja
De-armouringhoitaja

 

Valokuvaaja Maija Kinos