OLUTSAUNA

Slider

Olutsauna

TilanjakajaOluen ystävien tapahtuma, jossa maistellaan vaihtuvien pienpanimovieraiden oluita ja saunotaan yhdessä.

TULE KUULEMAAN OLUEN PANEMISESTA JA MAISTELEMAAN VAIHTUVIEN PANIMOVIERAIDEN OLUITA

Olutsauna on oluen ystävien oma tapahtuma, jossa tutustutaan vaihtuvien ja tarkkaan valittujen lähiseutujen pienpanimovieraiden oluisiin ja saunotaan yhdessä.

Tapahtuma alkaa olut-tastingilla, jossa maistellaan panimon edustajan johdolla heidän oluitaan. Kuulet mielenkiintoisia faktoja oluen panemisesta ja saat kattavan opastuksen oluen saloihin ammattilaisen johdolla. Jokaisella panimolla on oma tarinansa ja sisäpiirivitsinsä, joita et välttämättä muuten tulisi koskaan kuulleeksi. Osa sisäpiirivitseistä voi olla myös ulkopuolisten mielestä hauskoja 😉

Osallistujat saavat osallistua tastingin aikana rentoon keskusteluun ja esittää visaisia kysymyksiä. Rento jutustelu jatkuu samanhenkisen porukan kanssa saunan lauteilla ja löylyjen välissä saunaosaston aidatulla vilvoitteluterassilla. Saunaoluena toimii illan isäntäpanimon valitsema saunaolut (2 x 0,33dl olut).

Saunomisen jälkeen voit jäädä vielä seurustelemaan saunalle muiden samanhenkisten olut-ihmisten kanssa ja napata vaikka iltapalaa kera maistelun parhaan oluen.

LISÄTIETOA

Tapahtuman ikäraja K18

Olutsauna -tapahtuma on avoin naisille ja miehille, joten ota uikkarit mukaan!

Voit osallistua myös pelkkään olut-tastingiin, jolloin voit tulla paikalle ilman varausta

Illan kesto yhteensä 2h: olut maistatus 1h ja saunavuoro 1h.

 

Olutsauna 39€ / olut-tasting 30€

Osallistujamäärä max 15 hlöä.

Tulethan paikalle terveenä. Tilaisuus toteutetaan sen hetkisten rajoitusten ja suositusten mukaan.