INFO

previous arrow
next arrow
Slider

KANKAAN SAUNA

 

 

Kankaan sauna sijaitsee yli 100 vuotta vanhassa punatiilirakennuksessa Tourujoen varrella, aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa. Tunnelmallinen rakennus on nähnyt vuosien saatossa paljon: Se rakennettiin alunperin paperitehtaan hevostalliksi vuonna 1916, mutta jo 1920-luvulla hevoset saivat väistyä ja rakennus muunnettiin autotalliksi. Sotien jälkeen rakennukseen muutti tehtaan palolaitos kalustoineen. Myöhemmin rakennus toimi Kankaan paperitehtaan porttirakennuksena. Vanhoista käyttötarkoituksista muistuttavat muun muassa rakennuksen piippu, jossa kuivattiin paloletkuja, sekä sisäänkäyntimme viereinen ramppi heinävintille.

Kauan tyhjillään ollut tila herätettiin henkiin kesällä 2020, kun Kankaan sauna ja kahvila aloittivat toimintansa. Kaksi saunaa, kahvila, terassit, sekä suuri tunnelmallinen kabinetti/lounge-tila takaavat, että tiloissa viihtyy kuin omassa olohuoneessaan.

Kankaan sauna on rento ja mukava kohtaamispaikka keskellä kehittyvää Kankaan aluetta.

AUKIOLOAJAT

SAUNAT

ma—la klo 18—22

KAHVILA

ma—la klo 18—22

HINNASTO

Saunamaksu (aikuiset) 10€
Saunamaksu (opiskelijat & eläkeläiset) 8,50€
Saunamaksu / lapset & nuoret (7-17v) 5€
10 krt sarjalippu (aikuiset) 85€
Pyyhkeen vuokra 3€
Pefletin vuokra 2€
Uimapuvun vuokra 6€
Vasta/vihta (Pakaste & tuore) 15€

Yhteystiedot

 

 

Kympinkatu 3, 40320 Jyväskylä

myynti@kankaansauna.fi

kahvila@kankaansauna.fi

Vastaanotto: 040 196 8600

SAAPUMINEN

Kankaan Sauna - Vastasauna

KÄVELLEN JA PYÖRÄLLÄ

Kankaan sauna sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Kompassilta eli Jyväskylän ydinkeskustasta. Pyörällä matkan taittaa noin 5 minuutissa, ja kävellen perille pääsee reilussa vartissa.

 

BUSSILLA

Saunalle pääsee tulevaisuudessa helposti myös bussilla, kun Kankaan ja Seppälän liikennejärjestelyt muuttuvat. Bussien nykyiset reitit ja aikataulut löytyvät Jyväskylän seudun joukkoliikenteen sivuilta https://jyvaskyla.digitransit.fi/.

 

AUTOLLA

Jyväskylän keskustasta ajaa saunalle noin viidessä minuutissa. Kurvaa paikalle Vapaaherrantien kautta, perillä Kympinkadun varressa on pysäköintialue.