Slider

Kankaan saunalla on kaksi saunaa, jotka lämpenevät kotimaisilla Narvin sähkökiukailla. Lempeämmät löylyt saa suuremman saunan lauteilla, ja pienempi vastasauna tarjoaa elämyksen kovempien löylyjen ystäville. Suuremman saunan lauteille mahtuu yhtä aikaa noin 15 ja vastasaunaan noin 5 saunojaa. Saunoja saa vaihdella saunavuoron aikana mielensä mukaan ja löylyjen välissä voi käydä ulkona hengähtämässä vilvoitteluterassillemme. Saunomisaikaa ei ole rajoitettu, ellei vuoroja ole varattu täyteen. Tässä tapauksessa saunavuoro on 1,5h.

 

 

Yleiset saunavuorot:

Naisten vuoro keskiviikkoisin

Miesten torstaisin

Yhteissauna perjantaisin ja lauantaisin

Saunat ovat kuumina ma-la klo 18—22

 

 

Naisten ja miesten yhteissaunavuoroissa yhteinen pukuhuonetila jaetaan kahtia verhoilla. Myös saunat ja suihkutilat ovat yhteiset, joten yhteissaunailtoina uima-asujen käyttö on pakollista kaikissa saunaosaston tiloissa. Uimapukuja voi vuokrata kahvilastamme.

Käythän suihkussa ennen saunoihin ja avantoaltaaseen menoa. Hygieniasyistä pefletin käyttö on pakollista. Muistathan, että omien juomien ja ruokien tuominen on kiellettyä kaikkiin Kankaan saunan tiloihin.

Vastasauna

Kankaan saunan hirsisessä vastasaunassa saa vihtoa ja vastoa kuin omalla mökillä konsanaan! Lauteille mahtuu yhtäaikaisesti noin viisi saunojaa. Vastoja myydään vastaanotossa hinnaston mukaisesti. Vastasaunan kipakoista löylyistä huolehtii Narvin sähkökiuas.

Slider

Avantoallas

Suomalaiset tietävät saunomisen lukuisat terveyshyödyt ja saunominen onkin osa kulttuuriperintöämme. Kuumuuden lisäksi myös kylmän tiedetään olevan hyvästä. Suomalaiset ovatkin jo aikojen alusta kastautuneet avannossa tai kierineet lumessa saunan löylyjen lomassa.

Kankaan sauna pystyy tarjoamaan asiakkailleen avannon ympäri vuoden suihkuosastoltamme löytyvän kotimaisen innovaation Avant°pool-kylmäaltaan ansiosta. Allas on suunniteltu kylmäpalautumiseen sekä luonnollisen hyvinvoinnin edistämiseen ja sitä käyttävät jopa olympiatason huippu-urheilijat. Avantoaltaamme vesi on hyytävät 4 astetta!

Avanto on vapaasti käytettävissä saunavuorojen aikana. Muistathan käydä suihkussa ennen altaaseen menoa!

HINNASTO

Saunamaksu (aikuiset) 10€
Saunamaksu (opiskelijat & eläkeläiset) 8,50€
Saunamaksu / lapset & nuoret (7-17v) 5€
10 krt sarjalippu (aikuiset) 85€
Pyyhkeen vuokra 3€
Pefletin vuokra 2€
Uimapuvun vuokra 6€
Vasta/vihta (Pakaste & tuore) 15€

LISÄTIEDOT

Naiset saunovat keskiviikkoisin, miehet torstaisin

Saunavuoron voi varata suoraan netistä. Voit myös saapua saunalle ilman varausta. Saunavuoro maksetaan paikan päällä.

Suosittelemme ottamaan mukaan omat pyyhkeet ja pefletit.

Sekasaunailtoina (pe & la) uima-asu on pakollinen.

Käythän suihkussa ennen saunoihin ja avantoaltaaseen menoa.

Hygieniasyistä saunoissa on käytettävä peflettiä.

Alle 7-vuotiaat lapset saunovat veloituksetta käyttäessään vanhemman kanssa samaa pukukaappia.

Omien juomien ja ruokien tuominen Kankaan saunan tiloihin on kielletty.