Slider

Kankaan saunalla on kaksi saunaa, jotka lämpenevät kotimaisilla Narvin sähkökiukailla. Lempeämmät löylyt saa suuremman saunan lauteilla, ja pienempi vastasauna tarjoaa elämyksen kovempien löylyjen ystäville. Suuremman saunan lauteille mahtuu yhtä aikaa noin 15  ja vastasaunaan noin 5 saunojaa. Saunaosastolta pääsee myös ulos vilvoitteluterassille.

Kankaalla saunotaan vuoroilloin naisten ja miesten vuoroilla. Satunnaisesti järjestetään myös sekasaunoja, joiden ajaksi yhteinen pukuhuonetila jaetaan kahtia verhoilla. Saunat ja suihkutilat ovat yhteiset, ja sekasaunailtoina uima-asujen käyttö on pakollista kaikissa saunaosaston tiloissa. 

Käythän suihkussa ennen saunoihin ja avantoaltaaseen menoa. Hygieniasyistä pefletin käyttö on pakollista. Muistathan, että omien juomien ja ruokien tuominen on kiellettyä kaikkiin Kankaan saunan tiloihin.

Vastasauna

Kankaan saunan hirsisessä vastasaunassa saa vihtoa ja vastoa kuin omalla mökillä konsanaan. Lauteille mahtuu yhtäaikaisesti noin viisi saunojaa. Vastoja myydään vastaanotossa hinnaston mukaisesti. Vastasaunassa järjestetään myös teemasaunoja, kuten erilaisia saunahoitoja. Suuremman saunan lauteilla järjestetään myös saunajoogaa ja turvesaunoja. Seuraa tapahtumailmoutuksiamme Facebookissa, niin tiedät mitä saunalla milloinkin tapahtuu!

Slider

Avanto

Suomalaiset tietävät saunomisen lukuisat terveyshyödyt ja saunominen onkin osa kulttuuriperintöämme. Kuumuuden lisäksi myös kylmän tiedetään olevan hyvästä. Suomalaiset ovatkin jo aikojen alusta kastautuneet avannossa tai kierineet lumessa saunan löylyjen lomassa.

Kankaan sauna pystyy tarjoamaan asiakkailleen avannon ympäri vuoden suihkuosastoltamme löytyvän kotimaisen innovaation Avant°pool-kylmäaltaan ansiosta. Allas on suunniteltu kylmäpalautumiseen sekä luonnollisen hyvinvoinnin edistämiseen ja sitä käyttävät jopa olympiatason huippu-urheilijat.

Tahdotko virkistävän startin työpäivääsi? Tule käymään Kankaan saunalla aamuavannossa! Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa työpäivä kun piipahtaa avannossa, peseytyä ja napata kahvilasta aamupalaa! Aamuavantoon pääsee arkisin klo. 7-9. Otathan mukaasi uima-asun, sillä avantovuoroja ei ole erikseen naisille ja miehille.

HINNASTO

Saunamaksu (aikuiset) 10€
Saunamaksu (opiskelijat & eläkeläiset) 8,50€
Saunamaksu / lapset & nuoret (7-18v) 5€
10 krt sarjalippu (aikuiset) 85€
Aamuavanto 5€
Pyyhkeen vuokra 3€
Pefletin vuokra 2€
Uimapuvun vuokra 6€
Vasta/vihta (Pakaste & tuore) 7€

LISÄTIEDOT

Saunavuoron voi varata ja maksaa helposti suoraan netistä. Voit myös saapua saunalle ilman varausta ja maksaa paikan päällä.

Suosittelemme ottamaan mukaan omat pyyhkeet ja pefletit.

Sekasaunailtoina uima-asu on pakollinen.

Käythän suihkussa ennen saunoihin ja avantoaltaaseen menoa.

Hygieniasyistä saunoissa on käytettävä peflettiä.

Alle 7-vuotiaat lapset saunovat veloituksetta käyttäessään vanhemman kanssa samaa pukukaappia.

Omien juomien ja ruokien tuominen Kankaan saunan tiloihin on kielletty.