Slider

Etsitkö uusia kokemuksia Jyväskylästä? Tahdotko tarjota kaveri- tai työporukalle unohtumattomat puitteet kokouksille tai illanvietolle? Etsitkö hienoa juhlatilaa aivan keskustan tuntumasta?

Oli kyseessä sitten perhejuhla, yritystilaisuus tai vaikkapa pikkujoulut, Kankaan Saunalla saat järjestettyä ikimuistoisen tapahtuman! Kahvilamme tiloista eriytettävä noin 40:n hengen kabinetti/lounge tila on vuokrattavissa niin pieniin, kuin suurempiinkin tilaisuuksiin. Kokonaisuuteen on mahdollista lisätä kauttamme myös tarjoilut.

Räätälöimme mielellämme juuri sinulle ja seurueellesi sopivan teemapäivän yhdessä laajan kumppaniverkostomme kanssa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kasvonaamioiden tai jalkakylpyjen valmistus kabinetissamme ammattitaitoisen ohjaajan avustuksella ja sen jälkeen itsetehdyistä tuotteista nauttiminen saunan lempeissä löylyissä? Entä yksityinen joogatunti naapurissamme Laive-joogastudiolla tai vaihtoehtoisesti rankka hikitreeni Kankaan saunan pihalla? Aktiviteetin jälkeen saunan lämpöön ja löylyjen välissä kastautumaan avantoon. Ota yhteyttä, niin räätälöidään täydellinen saunapäivä juuri teidän porukalle!

Tiloistamme löytyy nopea valokuituyhteys, äänentoistolaitteet ja suuri TV. Muistathan ottaa mukaan kannettavalle tietokoneelle tarvittavat piuhat ja adapterit. Huomioithan, että omien juomien ja ruokien tuominen tiloihimme on kielletty.

Kankaan Sauna - Vastasauna

Pyydä tarjous:

Olisiko Kankaan sauna juuri täydellinen lokaatio tapahtumallesi? Lähetä tarjouspyyntö osoitteeseen myynti@kankaansauna.fi ja sisällytä viestiin ainakin seuraavat asiat:

  • Minkälaista tapahtumaa olet järjestämässä?
  • Tapahtuman päivämäärä (mahdollisesti myös toinen vaihtoehtoinen päivämäärä)
  • Henkilömäärä
  • Haluatteko vuokrata ainoastaan kabinettitilan vai myös koko saunaosaston?
  • Lisätäänkö kokonaisuuteen tarjoilut?