Slider

Saunajooga

Tilanjakaja

Saunajoogassa nautitaan lämmön ja joogan ihanasta yhteisvaikutuksesta ja tunti onkin oikea kehon ja mielen lepohetki! Saunajoogassa kiuas on lämmitettynä noin 50 asteiseksi eikä löylyä heitetä tunnin aikana. Saunan mieto lämpö ja lempeät joogaliikkeet purkavat yhdessä kehon jännitystiloja ja rauhoittavat mieltä.

Saunajooga sopii lempeäksi treeniksi tai rentoutumiseen kaikille miedosta lämmöstä nauttiville ikään, kokoon tai kuntotasoon katsomatta. Tunnille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta.

Joogaliikkeet ovat rauhallisia istuen tehtäviä liikkeitä. Lämpö lisää liikkuvuutta ja saunajoogan asennot hellivät erityisesti niska-hartiaseutua, selkärankaa ja jalkoja. Asennot vahvistavat keskivartalon ja jalkojen lihaksia, lisäävät selkärangan ja lonkkien liikkuvuutta sekä venyttävät ylävartalon ja pakaroiden lihaksia. Lisäksi ne vilkastuttavat aineenvaihduntaa, vähentävät stressiä ja auttavat nukkumaan paremmin. Turhat kireydet sulavat saunajoogan lempeiden liikkeiden avulla.

Saunajooga kestää noin 40 minuuttia, jonka jälkeen sinun on mahdollista jäädä vielä saunomaan ja peseytymään tiloihimme.

Saunajoogatunnin pitää koulutettu ohjaaja aivan naapuristamme löytyvältä Studio Laiveelta. Studio Laive on vuonna 2017 perustettu jooga- ja hyvinvointistudio, joka tarjoaa Jyväskylän kattavimman tarjonnan joogaa, mindfulnessia ja meditaatiota. Tutustu heidän toimintaansa ja tuntivalikoimaansa tästä linkistä.

VALMISTAUTUMINEN SAUNAJOOGAAN

  • vältä raskasta ruokailua vähintään 1,5h ennen harjoitusta
  • juo pari lasia vettä ennen tuntia ja ota mukaasi juomapullo
  • riisu yltäsi kuumenevat korut
  • pukeudu hikeä kestäviin kevyisiin urheiluvaatteisiin (esim. toppi ja shortsit) tai mukavan tuntuiseen uima-asuun
  • joogan jälkeen voit jäädä saunomaan, joten ota mukaasi myös saunomisvarusteesi

HINTA 25€ (sis.alv)

Hinta sisältää saunajoogan ohjauksen sekä saunamaksun.

SAUNAJOOGAA RYHMILLE

Lempeä saunajooga sopii hyvin rentoutukseksi ryhmien ulkoilupäivän tai saunomisen yhteyteen, polttariporukoille tai palaverin jälkeiseen rentoutumiseen.

Paketti sisältää:

  • ohjattu saunajooga 40min
  • saunatilojemme yksityiskäyttö 1h 20min joogatunnin jälkeen
  • avantoallas ja vilvoitteluterassi käyttöönne

 

Tiedustelut osoitteesta myynti@kankaansauna.fi